Schouder Netwerk

Bekijk ook onze andere diensten via de knop ‘Wat doen wij?’ in het menu!

Het Schoudernetwerk Oostelijk Zuid Limburg is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten die zich specialiseren in het behandelen van schouderklachten.  Binnen het schoudernetwerk is er een samenwerking met artsen en medisch specialisten in de regio. Het Schoudernetwerk OZL heeft zich aangesloten bij het SNN (Schoudernetwerk Nederland – www.schoudernetwerk.nl) waarbij tevens andere regionale schoudernetwerken zijn aangesloten. Door samenwerking ontstaat toename van kennis en vaardigheden.

Het doel van het schoudernetwerk is het optimaliseren van de fysiotherapeutische behandeling bij patiënten met schouderaandoeningen en de revalidatie na een schouderoperatie.  De meerwaarde is dat therapeuten van het schoudernetwerk zich onderscheiden door scholing, ervaring en interesse in het behandelen van schouderklachten. Hierdoor wordt de kwaliteit van de geboden zorg beter en professioneler.

In onze praktijk is Remco Goerke aangesloten bij het schoudernetwerk.  Meer info over schouderklachten vind je hier en op de site van Schoudernet OZL.